عوامل مهم در اسپم شدن ایمیل : از آنجا که ایمیل به بخش بزرگی از کسب و کار روز مره شرکت ها و سازمان ها تبدیل شده است، متاسفانه ایمیل های اصلی نیز، گاهی اوقات به طرف مقابل نمی رسد.
در رابطه با عدم دریافت ایمیل در مقصد دو حالت زیر وجود دارد:
– در حالت اول بعد از ارسال ایمیل، ایمیلی با پیغام undeliverable ویا delivery failed و.. به فرستنده بر می گردد. در این حالت شما حداقل خواهید دانست که طرف مقابل پاسخ شما را دریافت نکرده است و شما ممکن است از طریق تلفن و یا راه دیگری با او تماس حاصل نمایید.
– اما در حالت دوم ایمیل به پوشه اسپم (Spam/Junk) و یا پوشه زباله (Delete) طرف مقابل می رود و یا از سرور به طور کل حذف می گردد. در این حالت ممکن است شما تصور کنید ایمیل ارسال شده به طرف مقابل تحویل داده شده؛ در صورتی که گیرنده آن را ندیده باشد.
سوال اصلی اینجاست که چرا ایمیل ارسال شده، با توجه به اینکه ایمیل اصلی هستند، اسپم می شوند؟
قبل از پاسخ به این سوال، بدون شک شما هم تاکنون تعداد زیادی از ایمیلهای ناخواسته یا اسپم دریافت کردهاید. اسپم اثری بیش از مزاحمت برای استفادهکنندگان اینترنت دارد و بطور جدی بازدهی شبکه و سرویسدهندگان ایمیل را تحت تاثیر قرار میدهد.
در نتیجه مدیران سرور جهت جلوگیری از دریافت چنین ایمیل های ناخواسته ای، از تکنولوژی آنتی اسپم Anti Spam Technologies استفاده نموده و تنظیماتی روی سرور انجام می دهند که با توجه به درجه/امتیاز اسپم ایمیل، آن ها را به فولدر اسپم/spam هدایت نموده و یا در حالت دوم ایمیل ها به طور کل از سرور حذف شوند. در حالت دوم ایمیل ها هیچ گاه به مقصد نخواهند رسید و بدون اطلاع و هیچ گونه اثری از سرور حذف خواهند شد.
عوامل مهم در اسپم شدن ایمیل : دلایل متعددی وجود دارد که باعث می شوند ایمیل ها به پوشه اسپم و یا پوشه های ناخواسته غیر از inbox برود. برخی از دلایل به شرح زیر می باشد:
– معمولا ایمیل های اسپم، از واژگان مشخصی نظیر عکس/تصویر/My Photo و.. در موضوع ویا متن پیام های خود استفاده می کنند. لذا جهت عدم دریافت ایمیل های ناخواسته، ادمین ها تنظیماتی را روی سرور انجام می دهند که از دریافت ایمیل های اسپم حاوی کلمات فوق جلوگیری شود و یا به فولدر Spam هدایت شوند. ممکن است شما نیز از این کلمات در متن و یا موضوع ایمیل خود استفاده نموده باشید و در نتیجه ایمیل شما به عنوان اسپم شناخته شده و یا بطور کل از سرور حذف گردد.
– ممکن است برخی مواقع گیرنده سهوا/عمدا آدرس فرستنده را به عنوان ارسال کننده اسپم، علامت گذاری کرده باشد و در نتیجه ایمیل های شما به عنوان اسپم شناسایی شوند.
– ممکن است شرکت ارائه دهنده اینترنت/ ISPگیرنده، بر اساس آدرس IP، فرستنده ایمیل را به عنوان اسپم فیلتر کرده باشد. این IP توسط رنج کثیری از کاربران مورد استفاده قرار می گیرد و ممکن است دیگر کاربران روی همان IP، عمدا/سهوا اقدام به ارسال اسپم نموده باشد.
– ممکن است IP سرور ایمیل، وارد لیست سیاه (Black List) شده باشد. این حالت معمولا در سرویس های اشتراکی که چندین سرویس همزمان روی یک سرور قرار دارند، رخ می دهد. به این ترتیب که ممکن است یکی از کاربران سهوا اقدام به ارسال تعداد زیادی ایمیل (گاها اسپم) نموده باشد و در نتیجه IP مربوطه در بلاک لیست ها به عنوان اسپمر وارد شده باشد. در نتیجه روی ایمیل های سایر کاربران سرویس اشتراکی، نیز تاثیر گذار خواهد بود.
– از آنجا که هکر ها جهت نیل به اهداف مخرب خود، ممکن است اقدام به ارسال فایل های مخرب خود از طریق لینک ها و یا پیوست ها نمایند، لذا می بایست جهت عدم دریافت آنها از سمت مدیران سرور ترتیبی اتخاذ گردد. زیرا معمولا این پیوست ها در قالب فایل های اجرایی .exe و نظیر آن می باشند که می تواند سیستم کاربران را پس از باز نمودن فایل آلوده نماید. شما نیز ممکن است با پیام خود یک پیوست attachment ارسال کرده باشید. معمولا جهت جلوگیری از حملات هکر ها این ایمیل ها با امتیاز اسپم بالاتری در سمت مقصد، علامت گذاری می شوند.
– ممکن است کدهای HTML در ایمیل خود ضمیمه کرده باشید. معمولا جهت جلوگیری از حملات هکر ها از طریق کدهای برنامه نویسی، این ایمیل ها با امتیاز اسپم بالاتری در سمت مقصد، علامت گذاری می شوند.
– ممکن است شما نیز ایمیل های اسپم متعدد شامل تصاویر بی ربط و مضحک دریافت نموده باشید. در صورتی که ایمیل حاوی تصاویر با پسوند های .png،.jpg و…. باشد، ممکن است به صورت اسپم شناسایی شود. لذا حتما فایل های خود را فشرده (Zip) نمایید.
– از آنجا که اسپمر ها ایمیل خاصی را به تعداد زیادی از کاربران ارسال می کنند، لذا ممکن است ایمیل هایی که به هر دلیل به گروه بزرگی از کاربران (چه در قسمتto ویا با استفاده ازcc/Bcc ) ارسال می شود، به عنوان اسپم شناسایی شود. جهت ارسال ایمیل های انبوه می بایست حتما از سرویس های ویژه ای که برای این منظور طراحی شده اند، استفاده نمایید.
– ممکن است مدیر سرور گیرنده، تنظیماتی را در سرور ایمیل خود بکار برده باشد که قدیمی بوده و نیاز به آپدیت داشته باشند ویا بیش از حد سخت گیرانه باشد. در نتیجه ایمیل شما را به عنوان اسپم در نظر گرفته می شود.
از آنجا که فرستندگان اسپم هر روزه دقیق تر و تهاجمی تر از روز قبل می شوند، در نتیجه قوانین/تکنولوژی هایی که جهت فیلتر اسپم ها استفاده می شود، هر روزه دقیق تر و به روز می شود. در این راستا می بایست به جزئیات کوچکی که ممکن است ایمیل ما را محدود و un-deliverability می کند، توجه کنیم.
عوامل مهم اسپم شدن ایمیل: اسپم شدن ایمیل ارسالی یکی از چالشیترین مشکلاتی است که گریبانگیر بسیاری از وبسایتها و کسبوکارها میشود.
آیا تاکنون به آمار ایمیلهای خود دقت کردهاید؟ به نظر شما چرا بعضی از ایمیلها به عنوان هرزنامه شناخته شده و در بخش اسپم ایمیل کاربران قرار میگیرند؟
دلایل بسیاری وجود دارد که ایمیلهای شما در پوشهی اسپم جا میگیرند. این دلایل شامل وضعیت تایید هویت شما، شیوهی ضمیمه کردن مشترکین، محتوایی که در ایمیل خود میفرستید و… میباشد که همگی از عوامل مهم در اسپم شدن ایمیل هستند.
عوامل مهم در اسپم شدن ایمیل و جلوگیری از اسپم شدن ایمیل ارسالی، یکی از چالشهای بازاریابی دیجیتالی است. اسپم شدن ایمیل هاست نیز خود چالشی جداگانه است. هرچند صددرصد نمیتوان از اسپم شدن ایمیل جلوگیری کرد؛ با این حال، روشهایی وجود دارد که با رعایت آنها، میتوان امکان اسپمشدن پستهای الکترونیکی را تا حد زیادی کاهش داد. در ادامه به بررسی این راهکارها میپردازیم.
شما بر اساس اعتبار ایمیل خود، مشخص میکنید که فردی دارای اعتبار هستید و قصد دارید، ایمیلی معتبر را ارسال کنید. ارائهدهندگان خدمات ایمیل مانند گوگل و یاهو، بر استفاده از یک ایمیل تایید شده، تاکید دارند. بنابراین، احتمال بیشتری وجود دارد که پست الکترونیکی معتبری را به صندوق پستی ارسال کنند. با کمک روشهای زیر، میتوانید ایمیل خود را تایید کنید. همچنین، به ارائهدهندگان سرویس ایمیل ثابت کنید که پیام شما ارزشمند است و اسپم نیست.
برای نگاشت (Mapping) یک IP به یک هاست، از PTR استفاده میشود. بهتر است PTR Record با نام هاست سرور مشابه باشد. برای تنظیم PTR، باید از طریق مرکز داده یا مالک IP اقدام نمایید. اگر میخواهید از تنظیم بودن PTR روی IP هاست خود مطمئن شوید؛ از این سایت کمک بگیرید.
چارچوب سیاست فرستنده یا SPF به شما اطمینان میدهد که هنگام مقایسهی IP فرستنده (که در سابقه DNS یافت میشود.) در لیست IP هایی که اجازهی ارسال ایمیل در آن حوزه را دارند، قرار بگیرید.
وجود استاندارد DKIM تضمین میکند که ایمیل در طول انتقال دستکاری نشده است. برای فعالسازی SPF و DKIM از طریق Cpanel هاست، به بخش Email و قسمت Authentication مراجعه کنید. این کار تنظیمات امنیتی مقدماتی را فعال میکند.
برای یک لیست ارسال ایمیل، همیشه باید از SMTP استفاده کنید تا تایید هویت یا authentication باعث اعتبار پست الکترونیکی ارسالی شود. SMTP یک پروتکل استاندارد تعریف شده برای ایمیل است و قابلیت رمزنگاری دارد.
به طور پیشفرض، cPanel تنها ایمیلهای دریافتی را به عنوان اسپم اسکن میکند. با فعالکردن SpamAssassin، اگر یک ایمیل دارای محتوایی باشد که توسط گوگل یا یاهو به عنوان ابزار جاسوسی شناخته شود؛ پست الکترونیکی شما ارسال نخواهد شد. این روش به عنوان یکی از راههای کنترل اسپم سختگیرانه بر ایمیلهای خروجی شناخته میشود.
دیوار دفاعی اینترنت یا Web application firewall، از برنامههای در حال اجرا، در برابر حملات سایبری وبسایت و آپلود بدافزار محافظت میکند. بنابراین در صورت استفاده از فایروال در لایهی وب اپلیکیشن، کدهای اسپم هرگز از طریق وبسایتهای آسیبپذیر به هاست نمیرسند.
شما میتوانید با استفاده از malware scanner، تعداد ایمیلهای ارسالی روزانه را در Cpanel محدود کنید.
با فعالسازی DMARC، یک هشدار اولیه از وجود اسپم احتمالی در هاست دریافت میکنید. این هشدار به شما اجازه میدهد تا اقدامات اصلاحی را قبل از اینکه IP در لیست سیاه قرار بگیرد، انجام دهید.
گاهی تنها با تغییر IP سرویس ایمیل، مشکل اسپم شدن ایمیلهای ارسالی به طور موقت برطرف خواهد شد.
سادهترین کاری که میتوانید برای جلوگیری از اسپم شدن ایمیل ارسالی انجام دهید، استفاده از محتوای مفید و جالب در ایمیل است. اگر موضوع مهمی ندارید، ایمیل نفرستید!
مخاطبین علاقه ای به دریافت ایمیلهای زیاد و غیرضروری ندارند. اگر ایمیلهای زیادی برای کاربران ارسال شود؛ ممکن است که آنها با گذشت زمان پستهای الکترونیکی را کمتر مشاهده و مطالعه کنند. در نهایت، این روند احتمال اسپم شدن ایمیلها را افزایش میدهد.
سعی کنید مطالب جدید، کاربرپسند و با ارزش را برای مخاطبان خود ارسال کنید. از ارسال ایمیلهایی با فاصلهی زمانی کوتاه نیز بپرهیزید. شما میتوانید برای نوشتن محتوایی جذاب و ارزشمند برای ایمیلهای خود، از نمونههای موجود در وب کمک بگیرید.
محتوای ایمیل بسیار مهم است و باید به دست شخصی برسد که موضوع مطلب شما برای او جذاب باشد. اگر ایمیل به دست مخاطب اشتباه برسد؛ محتوای آن دیگر برای شخص جالب نخواهد بود.
در ایمیل مارکتینگ باید از موارد زیر دوری کنید:
ساخت یک لیست از مخاطبان ایمیل، یک استراتژی بلند مدت است که برای برنامهی ارسال ایمیل شما مفید خواهد بود. ممکن است این کار سریعترین راه نباشد، اما موثرترین خواهد بود.
از مخاطبان برای دریافت ایمیلهای خود نظرسنجی کنید. استفاده از نظرسنجی دو گزینه ای و درخواست تایید ایمیل از مخاطبان برای دریافت پیام از سمت شما، کمک میکند که مخاطبین خود را آنالیز کنید. شما میتوانید با حذف کردن کسانی که مایل به دریافت ایمیل از سمت شما نیستند؛ لیست خود را بهینهترکنید. این روش در جلوگیری از اسپم شدن ایمیل ارسالی به شما کمک میکند.
اولویتبندی به مخاطبین قدیمی و جدید، اجازهی انتخاب نوع دریافت ایمیل از سوی شما را میدهد. در روش قبلی، افراد میتوانستند اعلام کنند که آیا مایل هستند تا محتوای بیشتری از شما دریافت کنند یا خیر. در این روش، تصمیم میگیرند که ایمیلهای شما در چه بازهی زمانی و به چه تعدادی برای آنها ارسال شود. این فرآیند به جلوگیری از اسپم شدن ایمیل ارسالی کمک می کند.
اگر یک برنامهی منظم برای اولویت بندی به مخاطب ارائه شود؛ باعث ایجاد حس همدلی و همراهی شما در آنها میشود. همچنین، میزان تعامل مخاطب با ایمیل نیز بالاتر خواهد رفت. این افزایش تعامل به حفظ ایمیلهای شما از اسپم شدن، کمک میکند.
مخاطبینی که دیگر به ایمیلهای شما علاقه ندارند؛ سه دسته هستند:
افراد دستهی آخر مشکل ساز میشوند؛ چون در این حالت میزان تعامل کاربر با ایمیل کمتر و شناسایی مشکلات کمی سختتر میشود. همیشه داشتن فهرستی کوتاه از مخاطبان علاقه مند، بهتر از فهرستی بلند بالا از کسانی است که علاقه ای به محتوای ارسالی شما ندارند و آنها را نادیده میگیرند. بهتر است در بازههای زمانی مشخص لیست مخاطبین خود را پاکسازی کنید.
پیگیری عملکرد ایمیل و میزان تعامل آن با مخاطب، بهترین روش برای پی بردن به صحیح یا غلط بودن روند ارسال ایمیل است. هر ایمیل، شامل تعدادی از المانهایی است که با نظارت بر آنها، میتوانید از نوع تعامل کاربر با ایمیل مطلع شوید.
برای شروع، معیارهای زیر میتوانند به کمک شما بیایند:
اگر روند جذب مخاطب منفی بود؛ بررسی کنید که چه معیارهایی مرتبط با این مشکل است. اصلاحات لازم را سریع اعمال کنید. برای مثال، اگر نرخ کلیک شما کاهش پیدا کند، باید محتوای ایمیل و تعداد دفعات ارسال آن به مخاطب را بررسی کنید.
سعی کنید با محتوای نامناسب، مخاطب را آزار ندهید. ترسهای کاربر را بشناسید و از مواردی که احتمال اسپم شدن ایمیل را افزایش میدهد، دوری کنید:
اسپم شدن ایمیل ارسالی میتواند یک چالش مهم در فرآیند دیجیتال مارکتینگ باشد. بررسی عواملی که ایمیل شما را به هرزنامهی صندوق پستی مخاطبان هدایت میکند، بسیار مهم است. جلوگیری از اسپم شدن ایمیل ارسالی تا حدودی امکان پذیر است اما نیاز دارد نکات و مواردی را برای ارسال پست الکترونیک رعایت کنید.
عوامل مهم در اسپم شدن ایمیل : اسپم شدن ایمیل ارسالی بسیار ساده است. در هر حال اگر مخاطب بخواهد، میتواند به راحتی ایمیل شما را در لیست اسپم خود قرار دهد. با این حال، در این مقاله راهکارهایی را برای جلوگیری از اسپم شدن ایمیل ارسالی بررسی کردیم تا این امکان به حداقل برسد.
همیشه به یاد داشته باشید که اگر ایمیل هاست معتبر نباشد و یا ایمیل خود را برای جامعهی هدف اشتباه بفرستید، به احتمال زیاد، در فیلترهای شناسایی اسپم گرفتار خواهید شد.
مطالب مرتبط :
ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیلی چیست؟
چه سایت قشنگی دارین
Ꮇy web-site; هارد دوربین